Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék!

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
1./ Számítsd ki annak a háromszögnek a belső szögeit, amelyről az alábbiakat tudjuk:

a = 7⋅c/3 és b = a/3 !

2./ Szögei szerint milyen típusú az a háromszög, amelynek oldalai 48 cm, 33 cm és 22 cm ?

3./ Egy háromszög oldalait és szögeit a szokásos módon jelöltük. Az adatok:

a = 15 cm, b = 22 cm és γ = 25⁰.

Számítsd ki a háromszög hiányzó belső szögeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1. és 2. Feladat
-1

3. Feladat
0