Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SÍKIDOMOK TESTEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
318
Adott különböző háromszögek egyik oldala és hozzá tartozó magassága. Melyik háromszög területe nem 36 cm² Ezek a megoldások: A: a= 8 cm, a magassága= 9 cm; B: a= 12cm, a magassága= 6cm; C:= 10cm, a magassága=7cm.
Köszönöm a segítséget!!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T = `(a*m_a)/2`

C a helyes válasz
1