Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogalmazás,!SOS!

803
Sziasztok,egy fogalmazást kéne irnom egy általam ki talált helyröl,hogy hová utaznék el a legszívesebben és miért
(15-20 mondatban). Edig még csak pár sor van meg,tudnátok segiteni hogyan folytasam?
Az edig le irtak:
Nyáron a legszívesebben a fantazma völgy-be utaznék, ahol nem hat az idő, az ember nem szab korlátokat, és mindenki talál kedvére valót. A világ egy kietlen pusztaság a fantazma völgyhöz képest .



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

3
Aki tud segìteni kérem ìrjon
0

Nem vagyok jó fogalmazásban, de itt van pár ötlet:
Milyenek az emberek, ott élő/ott őshonos akár kitalált állatok, a hely domborzata, helyi ételek stb.
1

Szia! Nagyon szépen megírtad, de így nem lesz meg annyi, amennyi kell. Minden benne van nagyjából, kicsit szét kéne húzni az információkat. Írtam egyet, hogy én hogy csinálnám. A ... -okhoz találj ki valamit, nekem nem ment. 15 mondat csak ötletnek írtam. Ennyit sikerült összehozni.

- Nyáron rengeteg helyre el szeretnék jutni, de a legszívesebben a Fantazma völgy-be utaznék.
- Itt nem hat az idő, mintha megállna. Az ember nem szab korlátokat, bármit megtehetsz, amit csak szeretnél. Mindenki talál kedvére valót, bármilyen céllal is érkezik. Mint egy igazi mese ország. A világ egy kietlen pusztaság a Fantazma völgyhöz képest. Minden tele van csodaszép növényekkel és akár merre nézel, láthatsz valamilyen különleges állatot. Nappal a madarak csiripelése, míg éjszaka a tücsök ciripelése lepi el a völgyet. A ... forrásnál eredő halkan csobogó patak mentén gyönyörű kavicsos utakon járhatunk. A vízben pedig halakat, kacsákat és hattyúkat csodálhatunk meg. A séta után a ... tóban akár úszhatunk vagy csónakázhatunk is. A víz nagyon tiszta, szinte a tó fenekét is láthatjuk. Remek lehetőség vízi állatok megfigyelésére.
- Este, akár a tóparti kis házakban vagy sátorban is aludhatunk. A természet hangja segít a nyugodt alvásban, így másnap újra megcsodálhatunk pár érdekességet.
Módosítva: 3 éve
1