Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Peti hét matek jegyeinek átlaga pontosan 3. Legfeljebb hány ötöse lehet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3.
7*3=21 ennyi kell legyen a jegyek összege, hogy kijöjjön a három.
5+5+5+1+1+1+3=21
5+5+5+2+2+1+1=21
21:7=3
Módosítva: 6 éve
-1