Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm szépen előre a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Oldja meg az alábbi egyenletrendszert a pozitív egész számpárok halmazán:
I. 5x−y = 7
II. 3x+2y = 12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5x−y =7
3x+2y =12
10x-2y=14
13x=26
x=2 és y=3
0