Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika: Mértékegység

Főoldal » Általános iskola » Matematika
517
Írd be a hiányzó számot, mértékegységet:
32 dm= m=320


írd be a hiányzó számot a mértékegység elé:
3200 dm3= m3= liter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
32 dm=3,2 m=320 cm
3200 dm³=3,2 m³=3200 liter
1