Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
515
SZÁMÍTSD KI A KÖVETKEZŐ KÉT ÉRTÉKET!
a) [ 480;126]=
b) (168;420)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,
480=2⁵×3×5
126=2×3²×7
(480, 126)=2⁵×3²×5×7=10080
b,
168=2³×3×7
420=2²×3×5×7
(168, 420)=2²×3×7=84
1