Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika- Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
326
Old meg a következő egyenleteket:
4 (x-3) +5=x-13



4-3x >3x-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4(x-3)+5=x-13
4x-12+5=x-13
3x-7=-13
3x=-6
x=-2

4-3x>3x-2
6>6x
1>x
1