Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Paralelogramma

Főoldal » Általános iskola » Matematika
543
Egy paralelogramma alapu egyenes hasab terfogata 480cm3. Hany mm a test magassaga, ha alapterulete 0,3dm2?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V = 480 `cm^3` = 0,48 `dm^3`

T = 0,3 `dm^2`

m = `V/T` = `0.48/0.3` = 1,6 dm = 160 mm
0