Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kerlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. kép
2) 5200 ft -> (8000:100)x65=5200)
3) 837 675 -> (750 000:100)x7+750 000=802 500, (802 500:100)x7+802 500=837 675

3. kép:
3) 10,8 kg (x18)
4) 24 fő (100:12,5=8, 8x3=24)

A többiben nem tudok segíteni, bocsi :(
0