Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika7

Főoldal » Középiskola » Fizika
325
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

P = `U*I`

I = `P/U` = `100/240` = 0,42 A

P = `U^2/R`

R = `U^2/P` = `240^2/100` = 576 `Omega`

W = `P*t` = `240*5*60` = 72000 J = 72 kJ

Ez Wh-ban:

W = `P*t` = `240*(5/60)` = 20 Wh
0