Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

`DeltaT` = 90-(-10) = 100 C°

`Deltal` = 0,01 m

`alpha` = 0,000016 `1/(°C)`

`(Deltal)/l` = `alpha*DeltaT`

`l` = `(Deltal)/(alpha*DeltaT)` = `0.01/(0.000016*100)` = 6,25 m
0