Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek kérlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
382
Sziasztok. Valaki tudna ezekbe segiteni?
Mennyi a következő egyenlet megoldása?
8 ∙ (x - 1) - 7 ∙ (x - 2) = 2 ∙ (x + 11) - 5 (x - 4)
11 + 4x - 7 - 9x + 25 + 8x + 28 = 3x - 18 - 7x - 12 - 9x + 15 + 24x
12 ∙ x - 7 = 8 ∙ x + 9
9 ∙ x - 18 = 36
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x=9
x=9
x=4
x=6
0