Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S MATEEK!! Csatoltam képet!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
312
Csatoltam képet!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. feladat
x=4
3. feladat
x=9
4. feladat
x=9
5. feladat
lány: x
fiú: x+6
Összesen
2x+6=32
2x=26
x=13 lány és 19 fiú van
0