Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

13:10-ig kell leadnom! MATEKK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
117-es feladatból a d,e,f
13:10-ig kell leadnom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
e)
alkotó = magasság azaz a=1,2 méter= 12 dm= m
r= 15 dm
A henger felszínképlete:
A=2·r²·π+2·r·π·m=2·15²·π+2·15·π·12=810·π=2544,69 dm²
a másik kettőt analóg módon megcsinálod, de figyelj a mértékegységátváltásra.
0