Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1156
4. Adottak a következő halmazok: A = {2; 3; 5; 7; 11; 13; 17; 19}; B = {1; 4; 7; 10; 13; 16; 19}; C = {1; 2; 3; 5; 8; 13}. Elemei felsorolásával adja meg a A C \ és az C BA ∩ ∪ )( halmazt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, pls
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A/C=(7,11, 17, 19)
A unió B unió C=(13)
0