Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
Gondoltam egy szàmra.Ha a szàm kétszereséből elveszünk 3-at ,akkor a gondolt szàmtól 6-tal nagyobb szàm ötszörösét kapjuk.Melyik szàmra gondoltunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2x-3=(x+6)×5
2x-3=5x+30
-3x-3=30
-3x=33
x=-11
0