Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Àdàm és Éva együtt 38 évesek.Àdàm 6 évvel idősebb Évànàl. Hàny éves Éva?
Szàmolàssal old meg!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Éva: x éves
Ádám: x+6 éves
Összesen
2x+6=38
2x=32
x=16 éves Éva
0