Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
302
Oldd meg az egyenletet!

36+42x+12-21x=46+8x-14+11x
X=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
48+21x=32+19x
48+2x=32
2x=-16
x=-8
0