Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Szàmítsd ki a kifejezés helyettesítési értékét ,ha X=1,25 !!!

(4x-3):2+4(3+2x)-6x=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(4x-3)/2+12+8x-6x=(4x-3)/2+12+2x=(4×1,25)/2+12+2×1,25=2,5+12+2,5=17
0