Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Légyszi segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
FAB(4;-2)
a kör középpontja tehát (4;-2)
r=dCB=  (7-4)^2+(0-(-2))^2  =  9+4  =  13 

a kör egyenlete: (x-4)2 + (y+2)2 = 13
Módosítva: 6 éve
0