Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Légyszi segítsetek megoldani!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
y=1
x+y=6
x+1=6
x=5
M=A(5;1)

y=1
-5x+3y=15
-5x+3*1=15
-5x+3=15
-5x=12
x=-12/5
M=B(-12/5;1)

x+y=6
-5x+3y=15
x=6-y
-5(6-y)+3y=15
-30+5y+3y=15
8y=45
y=45/8
x=6-45/8= 3/8
M=C(3/8;45/8)

0