Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Két szàm arànya 3:5. Melyik a kisebb szàm ,ha a nagyobb 95.?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5x=95
x=19
3x=57 a kisebb szám
0