Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
legszárazabb: március
szeptemberben: 60 mm
0

c: 714/12= 59,5 mm
0

d: 7/8,4=0,83333
83%-a
0

e:
3/12=0,25
25% az esélye, hogy 15 foknál hidegebb lesz
0