Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trapéz

Főoldal » Középiskola » Matematika
980
Egy trapéz egyik alapján fekvő két szög 62 fok illetve 46 fok. Számítsd ki a trapéz másik két szögét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`gamma` = 180 - `beta` = 180-62 = 118°

`delta` = 180 - `alpha` = 180 - 46 = 134°
1