Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA HÁZI, SOS! Segítsen valaki kérlek

Főoldal » Középiskola » Fizika
303
Csatoltam képeket, köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, teljesítmény, feladatok, hatásfok
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
871. P=W/t azaz C a jó
873 C a jó megoldás (tehát az a rossz átváltás)
874 szintén Jó megoldás
875 szerintem itt D a jó megoldás
876 D (nem vagyok benne biztos)
877 B
887 A
888 A
894 P=W/t tehát 10 J/s
895 P=W/t = F*s/t = m*a*s/t = 160*9,81*2.1/4 s
897 P=W/t = m*a*v. A gyorsulast igy kapjuk, hogy a sebessegkulonbseget elosszuk az idovel: a = 19,4/4 = 4,86 m/s^2. Tehát P = 100kg*4,86m/s^2*19,4 = 9428
898 P=W/t
905,906,907 hatásfok = hasznos energia / befektetett energia
Módosítva: 6 éve
1