Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Old meg az egyenleteket!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
X:3+y:2=-1 m:6+n:2=13

3x-2y=1 m:2-n:3=6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2x+3y=-6 és
3x-2y=1
6x+9y=-18 és
6x-4y=2
13y=-20
y=-20/13
x=-9/13

m+3n=78 és
3m-2n=36
3m+9n=234
11n=198
n=18 és
m=24
0