Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11. osztályos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
556
Mi a középpontjuk és a sugaruk az alábbi köröknek?
a) x²+y²=16
b) x²+(y-1)²=16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, O(0;0) és r = 4

b, O(0;1) és r = 4
1