Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet! Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Valaki segítsen kérem nagyon nagy szükségem lenne rá!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat
vagy 14 cm-nél nagyobb lehet vagy 36 cm-nél nagyobb, mert
Ekkor igaz rá a háromszög egyenlőtlenség hogy a háromszög két legkisebb oldalának az összesge mindig nagyobb mint a 3. oldal

2. feladat
nem derékszögű a területét nem tudom sajnos

3. feladat
A 3. oldal 27,313 cm
Területe
T=(11×25)/2=137,5 cm²

4. feladat
m=24,387 cm a magassága
Területe
T=(11×24,387)/2=134,129 cm² a területe












0