Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek fontos lenne ❤️ nagyon 4-es feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Írd le hogy hogyan szamoltad ki
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
6. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

b oldal:x cm
a oldal: 2x cm
c oldal: 2x-8
Összesen
5x-8=27 cm
5x=35 cm
x=7 cm
Így oldalai: 7 cm, 14 cm és 6 cm
0