Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
4153
1.Egy téglatest egy csúcsból kiinduló három élének hossza: 3 dm, 2 dm és 2,5 dm. Hány négyzetdeciméter a test felszíne?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
pls
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3x2=6
2x2,5=5
3x2,5=7,5
5+6+7,5=18,5
A=18,5dm
0