Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek tz sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
318
Csatoltam képet, valaki tudna segíteni légysziii? Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.
6 ember 42 óra
6:6=1
42x6=252
1 ember 252 óra
1x18=18
252:18=14
18 ember 14 óra

vagy

6 ember 42 óra
6x3=18
42:3=14

6.
100%=2000 ft
2000:100=20
1%=20 ft
20x106= 2120
106%=2120 ft

A ruha most 2120 forintba kerül.
0