Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítene valaki légszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
753
Melyik az a kétjegyű szám, amely 4-szer akkora, mint a számjegyeinek az összege, és 2-szer akkora, mint a számjegyeinek a szorzata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10y+x=4(x+y)
10y+x=2xy

x=6
y=3
1