Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek tz sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Légyszii valaki segítsen, csatolom képet, köszii !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = `2*r^2*pi` + `2*r*pi*m` = `2*4^2*3.14` + `2*4*3.14*5.4` = 100,53 + 135,72 =236,25 `cm^2`


`V = `r^2*pi*m` = `4^2*3.14*5.4` = 271,43 `cm^3`
Módosítva: 6 éve
0