Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Ötletem sincs

Főoldal » Középiskola » Matematika
1422
Egy kikötő világítótornyából a tenger szintje fölött 45 m magasságból egy hajó 8o24’-nyi depresszió szög alatt látszik. Milyen távol van a hajó a kikötőtől?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8⁰24'=8,4⁰
tg8,4=45/x ebből x=304,74 cm
0