Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
447
Egy ember 5 óra alatt 1350Kj munkát végzett.Mekkora a teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A teljesítmény az időegység alatt elvégzett munkával egyenlő, azaz P=W/t
Jelen feladatban a t=5 óra=18000 s a munka (W)=1350 kJ = 1 350 000 J
1