Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

.....

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
34 fok = rad ?
1rad= fok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
180 fok = `pi` rad (3,14)

34 fok megelel `34/180*3.14` = 0,59 rad

hány fok 1 rad?

x = `1/pi*180` = 57,3 °
0