Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
328
ezt kéne megcsinálni:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, `alpha` = 30° és `alpha` = 150°

b, `beta` = 60° és `beta` = 120°

c, `gamma` = -45° és `gamma` = 225°

d, `phi` = 90° és 270°

e, `epsilon` = 0° és 180°

f, `omega` = nincs olyan szög, aminek a sinusa 1-nél nagyobb

és mindre +`2*k*180`, ahol k ∈ `ZZ`.
1