Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyelet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
495
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szorzunk 3-mal: 9x-12=6
Hozzáadunk 12-t: 9x=18
Osztunk 9-cel: x=2, ellenőrzés:
Bal oldal: (9*2-12)/3=2
Jobb oldal: 2
Tehát jól számoltunk.
0