Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS tudna valaki sehíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
359
Ezek a feladatok: (nem tudok indexet írni)
x2 - 6x + 8 = 0

x2 - 5x + 6 = 0
Előre is köszönöm a segítséget!



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1


`x^2`-6x+8 = 0

(x-2)(x-4) = 0

`x_1` = 2

`x_2` = 4

`x^2`-5x+6 = 0

(x-2)(x-3)=0

`x_1` = 2

`x_2` = 3
2