Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kör egyenlete

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
Tudnátok segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldásában?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

a, `x^2` + `y^2` = `5^2`

b, `(x-4)^2` + `(y-5)^2` = 25

c, `(x+2)^2` + `(y-3)^2` = 5

2,

a, O(0;0) és r = 4

b, O(-3;1) és r = 4

c, O(-3;-1) és r = `root()(17)`
0