Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lenne 3 kérdésem ez nagyon sürgős.elore is köszönöm anak aki választ ad

Főoldal » Általános iskola » Matematika
560
1. Egy üvegben 0,6 kg lekvár van. Mennyi lekvár van 18 ugyanilyen üvegben?


2. Egy osztálybol 3 tanuló hiányzik.
Ez a teljes létszám 12,5%-a
Hány tanuló jár az osztályba?


3. egy kis szigetet egy három méter széles és három méter mély mesterséges tó veszi körül.hogyan lehetne átkelni kívülről a kis szigetre két darab 2,9 méteres deszka segítségével?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Az 1. Szerintem de nem biztos hogy jó
1. 0,6×18=10,8 kg lekvár van.
2

1. feladat
0,6×18=10,8 kg van
2. feladat
3 tanuló=12,5%
100%=24 tanuló jár
3. feladat
Ezt nem tudtam sajnos
1

Egy ábra sokat segít:
0