Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Adja meg a következő halmazokat:

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Adott két halmaz: A=(3;4;5;6) és B=(10-nél kisebb prímszámok)
Adja meg a következő halmazokat: fényképen!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmaz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10-nél kisebb prímszámok: 2, 3, 5, 7
Az A metszet B=(3, 5) és
B/A=4 és 6
0