Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábrázolja és jellemezze az y=IxI függvényt!

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Ábrázolja és jellemezze az y=IxI függvényt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

Ért. tart: x ∈ `RR`

Értékkészlet: y ∈ `RR`\`RR^-`

Zérushely: x = 0

Minimuma van a (0;0) pontban.

nulláig szigorúan monoton csökken, utána szigorúan monoton növekvő.

Páros függvény, nem periodikus, folytonos.
0