Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyors válaszokat várok előre is köszönöm az utolsót így tudtam leírni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
22,8dl=. l
8,2m²= cm²
4
--. Nap=. Óra
3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
22,8dl= 2,28 liter
8,2m²= 82000 cm²
4
--. Nap=. Óra
3

4/3 nap = 4/3·24=32 óra
-1