Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyakoriságtáblát is kérnek! hogy kell?

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Egy dolgozatra 3db 5-s, 6db 4-s, 11db 3-s, 2db 2-s, 3db 1-s jegyet adott a javító tanár. Készítsen gyakoriság táblát Hány fő az osztály, ha mindenki kapott osztályzatot? Mennyi az átlag?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
átlag, gyakoriság, tábla
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
osztályzat gyakoriság (db)
jeles 3
jó 6
közepes 11
elégséges 2
elégtelen 3

Összesen 3+4+11+2+3=25-en vannak az osztályban.
Átlag= 3·5+6·4+11·3+2·2+3·1/25=79/25=3,16
0