Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FLakásfelújításhoz csempéket veszünk. Egy lap 20 cm oldalú négyzet. Hány lap szüks..........

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Lakásfelújításhoz csempéket veszünk. Egy lap 20 cm oldalú négyzet. Hány lap szükséges a 3m hosszú 2m széles konyha falának 1m magas bevonásához? Két 1m széles ajtónk van, ahol nem kell csempézni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3*1+2*1+3*1+2*1-1*1=9 m²=90000 cm²
T(négyzet)=20*20=400 cm²
90000/400=225 db
0