Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek fontos lenne ❤️ nagyon

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Jancsi 3 kg körtét És 5 darab 40 Ft os zöldpaprikát vásárolt 675 Ft ért mennyibe került 1 kg körte??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5 db paprika 5* 40 Ft=200 Ft, így 3 kg körte ára 675 Ft - 200 Ft=475 Ft.
Tehát 1 kilógramm körte ára 475 Ft :3 = 158,33 Ft-ba került.
-1