Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
490
Oldd meg az egyenleteket és az egyenlőtlenségeket majd az ábra megfelelő változóval jelölt területét szinezd ki a változó értékeknek megfelelő színnel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
6. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a*6 + 12 = 54
a = 7
45*b – 13 = 59
b = 1,6
7 + 15 : c = 10
c = 5
d : (7+15) = 10
d = 220
6*(e + 12) = 54
e = -3
(f + 7) : 15 = 10
f = 143
7*g – 16 = 5*g + 4
g = 10
h : 48 + 19 = 61
h = 2016
4*i = 5*i
i = 0
120 – 5*j = 6*j – 1
j = 11
7*k + 6 = 22*k
k = 0,4
5*l + 7 = 42
l = 7
25 + 3*m = m – 39
m = -32
n*(6 + 12) = 54
n = 3
0