Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika s.os

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Itt feladatok közti összefüggést egyenlettel, majd oldd meg az egyenletet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
6. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

`x/3`-15 = 15

`x/3` = 30

x = 90

b,

`(x-15)/3` = 15

x-15 = 45

x = 60
0